Energieontbijt 2022

De derde dinsdag van januari, dinsdag 18 januari 2022, is het weer zover: het EBN Energieontbijt. Ook dit jaar kiezen we voor een volledige online editie, maar wel een met volop (inter)actie en een vers en gezond ontbijt bij u thuisbezorgd!

De knop om!

Dit jaar staan het online Energieontbijt én de infographic die we traditiegetrouw presenteren, in het teken van het thema ‘De knop om’. Zoals u van ons gewend bent benaderen we dit thema vanuit verschillende perspectieven en met tal van inspirerende sprekers. Van klimaatwetenschapper Detlef van Vuuren en Marcel Meijer, burgemeester van de Deense gemeente Samsø, tot Annemarie Manger, directeur Sustainability bij Tata Steel en Cora van Nieuwenhuizen, voorzitter Energie-Nederland. Ook het consumentenperspectief komt ruim aan bod met Sandra Molenaar, directeur van de Consumentenbond en Ika van de Pas, directeur van Milieu Centraal. Cabaretier Peter Heerschop zorgt voor een energieke start van de dag! Bent u er ook bij?

Aanmelden

U bent van harte welkom om virtueel aanwezig te zijn bij het EBN Energieontbijt van 08:00 tot 09:30 uur. Wij bezorgen graag een vers ontbijt inclusief de nieuwste infographic bij u thuis. Bent u erbij?  Meld u hier aan.