Home Werken bij EBN

Werken bij EBN

Bij EBN werken we aan het versnellen van de energietransitie en het halen van de klimaatdoelen. Wij zetten de waarde en kennis van de ondergrond in voor de duurzame energievoorziening boven de grond.

Vacatures bij EBN

Van Geoloog tot Communicatieadviseur en van afstudeerstage tot traineeship: bij EBN zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het versnellen van de energietransitie? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiter.

Onze arbeidsvoorwaarden

Een nieuwe baan is een grote verandering, daarom vinden we het belangrijk dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt. Zo zorgen we voor een warm welkom en dat alle praktische zaken goed geregeld zijn. Werken bij EBN betekent arbeidsvoorwaarden die goed geregeld zijn. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget, een NS Business card voor woon-werkverkeer en 42 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Wat bieden wij je nog meer?  

  • Een werkplek in hartje Utrecht. Inclusief dakterras, heerlijke lunch en sportfaciliteiten met trainer. 
  • Alle benodigdheden voor een vliegende start, zoals een inwerkprogramma en een buddy die je wegwijs maakt in de organisatie. 
  • Laptop en telefoon. 

Great Place to Work

EBN zorgt voor haar medewerkers. We zijn enorm trots op onze organisatiecultuur en onze erkenning als Great Place to Work. Onze organisatie is gevormd in een matrixstructuur, wat maakt dat we onderling veel met elkaar samenwerken. Bij EBN werken we vanuit onze cultuurwaarden: open & eerlijk, energiek, impact en samenspel. De voertaal binnen onze organisatie is Nederlands.

Morgen verbinden met vandaag

Iedere EBN’er geeft op zijn eigen wijze energie aan de transitie. En zet vandaag zijn kennis en passie in voor de energievoorziening van morgen. Benieuwd hoe we dat doen? Ontdek hier de verhalen van onze collega’s.

Vraag het onze expert

Frank Bolhuis Recruiter Stel uw vraag
Vraag hetonze expert

Heeft u een vraag over dit onderwerp? Neem dan contact op met Frank Bolhuis.

Stel uw vraag
Blijf op de hoogte van events en nieuws
Meld je aan voor onze mailingen.