Home Werken bij EBN
Luchtfoto van mensen die op een grasveld bij elkaar zitten en over straat lopen

Werken bij EBN

Bij Energie Beheer Nederland werken we aan het versnellen van de energietransitie en het halen van de klimaatdoelen. Wij zetten de waarde en kennis van de ondergrond in voor de duurzame energievoorziening boven de grond.

Vacatures bij EBN

Van Geoloog tot Communicatieadviseur en van afstudeerstage tot traineeship: bij EBN zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk onze vacatures

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter.

Onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij EBN betekent arbeidsvoorwaarden die goed geregeld zijn. Een nieuwe baan is een grote verandering, daarom vinden we het belangrijk dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt. Zo zorgen we voor een warm welkom en dat alle praktische zaken goed geregeld zijn. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget, een NS Business card voor woon-werkverkeer en 42 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Wat bieden wij je nog meer?  

  • Een werkplek in hartje Utrecht. Inclusief dakterras, heerlijke lunch en sportfaciliteiten. 
  • Alle benodigdheden voor een vliegende start, zoals een inwerkprogramma en een buddy die je wegwijs maakt in de organisatie. 
  • Laptop en telefoon. 

Great Place to Work

EBN zorgt voor haar medewerkers. We zijn enorm trots op onze organisatiecultuur en onze erkenning als Great Place to Work. Onze organisatie is gevormd in een matrixstructuur, wat maakt dat we onderling veel met elkaar samenwerken. Bij EBN werken we vanuit onze cultuurwaarden: open & eerlijk, energiek, impact en samenspel. De voertaal binnen onze organisatie is Nederlands.

Morgen verbinden met vandaag

Iedere EBN’er geeft op zijn eigen wijze energie aan de transitie. En zet vandaag zijn kennis en passie in voor de energievoorziening van morgen. Benieuwd hoe we dat doen? Ontdek hier de verhalen van onze collega’s.

Stages en traineeships bij EBN

Ben je op zoek naar een stageplek op WO-niveau en wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie? Bij EBN hebben we voor zowel bachelor- als masterstudenten met een technische achtergrond, zoals Aardwetenschappen of Petroleum Engineering, regelmatig stage vacatures beschikbaar. De stageprojecten verschillen in onderwerp en duur (variërend van 15 tot 45 studiepunten).  In onze Kennisbank vind je scripties en verslagen van onze stagiairs. Tijdens je stage is er vanuit EBN een begeleider die jou ondersteunt en van feedback voorziet. We werven twee keer per jaar. In juni werven we stagiairs die in september of november gaan starten. In december werven we stagiairs die in april gaan starten.  Als we je uitnodigen voor een gesprek kijken we samen met jou naar een specifiek project dat aansluit bij jouw opleiding. Dit kan bijvoorbeeld een project op het gebied van Geothermie, exploratie of CO2– opslag zijn. Uiteraard staan we ook open voor jouw ideeën. Bekijk onze vacature pagina voor alle actuele stage vacatures. Als stagiair ontvang je een stagevergoeding, een NS Business Card (als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct) en neem je deel aan alle EBN activiteiten. Ben je al afgestudeerd? Dan is het niet mogelijk om stage te lopen bij EBN.

Tekst: Morgen verbinden met vandaag. "Ik leer zoveel mogelijk als trainee, om straks de waterstofeconomie te leiden." Dennie Kleijweg - Trainee Business & Project Development

Ook zijn wij regelmatig op zoek naar trainees met diverse achtergronden: van communicatie tot aardwetenschappen en van finance tot reservoir engineering. Een traineeship bij EBN duurt 3 jaar en na 1,5 jaar wissel je van project of afdeling. Tijdens jouw traineeship neem je samen met andere trainees deel aan ons Young Professional Programma: een opleidingsprogramma dat uit diverse cursussen bestaat, zoals effectief beïnvloeden en timemanagement. Ook word je, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van vaardigheden, begeleid en heb je de mogelijkheid om samen met andere trainees projecten uit te voeren. Onze trainee vacatures hebben geen vast startmoment en werven we gedurende het hele jaar. Houd hiervoor onze vacature pagina in de gaten.

Bekijk onze vacatures

Vraag het onze expert

Foto van Frank Bolhuis
Frank Bolhuis Recruiter Stel jouw vraag

Uitgelichte vacatures

Vraag hetonze expert

Heb jij een vraag over dit onderwerp? Neem dan contact op met Frank Bolhuis.

Stel jouw vraag
Foto van Frank Bolhuis