Transition Talks

Hét gesprek over de voortgang van de energietransitie

Waar staan we in Nederland als het gaat om de energietransitie? Wat gaat goed? En wat kan of móet beter? Ontdek het in de talkshow ‘Transition Talks’. In Transition Talks, een periodieke talkshow, haalt presentator Marcel Hoenderdos het net op. Hij bespreekt de actualiteit en gaat samen met een young professional uit het veld in gesprek met de betrokken partijen.

Uitzending 29 juni 2021

De tweede online editie van Transition Talks stond in het teken van de lancering van ‘Zó werkt energie in Nederland’. Hét standaardwerk over het energiesysteem in Nederland, samengesteld door 21 partijen in en om de energiesector. Voor alle professionals en beslissers die met energie aan de slag gaan.

“Wanneer iets complex is, is het juist belangrijk om op een begrijpelijke manier uitleg te geven. Ik ben daarom ook heel blij met dit boek. In dit boek vindt u duidelijke en uitgebreide informatie over de wereld van energie binnen Nederland.”

Dilan Yeşilgöz, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat

Terugkijken

Kijk hier de hele uitzending terug:

Kijk hier de losse programma onderdelen terug:

Meer informatie

Bekijk en download de afbeeldingen uit het boek ‘Zó werkt energie in Nederland’

Bestel het boek ‘Zó werkt energie in Nederland’

De volgende uitzending

Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de volgende Transition Talks.

 

Logo Transition Talks

 

 

 

Transition Talks is een initiatief van EBN en wordt ondersteund door het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, NVDE en Stichting Natuur & Milieu.

Kijk de eerdere uitzendingen terug