Transition Talks

Hét gesprek over de voortgang van de energietransitie

Waar staan we in Nederland als het gaat om de energietransitie? Wat gaat goed? En wat kan of móet beter? In de periodieke talkshow ‘Transition Talks’, gaan presentator Marcel Hoenderdos en side-kick Aniek Moonen in gesprek met de betrokken partijen in het veld.

Uitzending 23 november 2021: inspiratie voor de toekomst

Hoe bundelen we de denkkracht en ervaringen van generaties om de klimaatdoelstellingen dichterbij te brengen? Dát is de vraag die centraal stond tijdens de uitzending op 23 november 2021. Samen met Aniek Moonen, voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging, ging presentator Marcel Hoenderdos in gesprek met onder meer Toekomstmaker en schrijver van de duurzame troonrede, Werner Schouten, Minister van de nieuwe economie, Michel Scholte, jonge ondernemers én vaste gast Ed Nijpels om ‘Inspiratie voor de toekomst’ op te doen. Daarnaast was er natuurlijk de vaste column en was er live muziek van zangeres Froukje.

Kijk hier de losse programma onderdelen terug

Meer informatie

Logo Transition Talks

 

 

 

Transition Talks is een initiatief van EBN en wordt ondersteund door het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, NVDE en Stichting Natuur & Milieu.

Kijk de eerdere uitzendingen terug