Home Nieuws Opgeruimd staat netjes, in voorbereiding naar de volgende fase

Opgeruimd staat netjes, in voorbereiding naar de volgende fase

Nieuws

De veldwerkzaamheden van de testlijn SCAN zijn nu dan echt afgerond. Geofizyka Torun en Rossingh Drilling hebben hun spullen ingepakt en zijn huiswaarts gegaan. De data wordt uitgelezen en de komende weken bewerkt zodat het resultaat door geologen kan worden geïnterpreteerd.

In totaal zijn er zo’n 1355 schotpunten geboord en 5638 geofoons gebruikt. We zijn in totaal door 9 gemeenten gekomen en er zijn meer dan 100 landeigenaren betrokken geweest. De uitvoering van de testlijn is tot een succesvol einde gebracht zonder complicaties.

We willen iedereen hartelijk bedanken die dit onderzoek hebben mogelijk gemaakt: provincies, gemeenten en in het bijzonder alle mensen op wiens terrein er metingen mochten worden gedaan!

De aankomende weken zullen vooral in het teken staan van het voorbereiden van het vervolgonderzoek in het gebied Haarlem-Nijmegen waarbij de lering die is opgedaan uit de testlijn zal worden meegenomen. Naar verwachting zullen we vanuit de operaties in de nazomer daadwerkelijk beginnen met het vervolg.

Wilt u op de hoogte blijven, houd dan de site in de gaten!