Home Nieuws EBN aanwezig bij World Gas Conference en EAGE

EBN aanwezig bij World Gas Conference en EAGE

Nieuws

Van 2 tot 5 juni is EBN aanwezig op de World Gas Conference, een beurs in het teken van de rol van aardgas in de globale energiemix. De beurs vindt plaats in Parijs en wordt geopend door President Hollande: “The role of natural gas is increasing in the global energy mix, now presenting a great opportunity for growing economies which are faced with the big challenge of fuelling development in an environmentally sustainable way.”

Samen met A.Hak, EDI, NMI Euroloop, Gasunie, GasTerra, NMI Certain, VSL en Seal for Life maakt EBN deel uit van de Nederlandse delegatie in Parijs. De Nederlandse bedrijven presenteren hun ontwikkelingen en kennis op het gebied van exploratie, productie en transport van aardgas.

EBN zal gedurende de World Gas Conference te volgen zijn via Twitter (@EBN_NL). Meer informatie over de World Gas Conference is hier beschikaar.

Naast de WGC is EBN deze week ook aanwezig op de EAGE Conference. Thema van deze conferentie is Earth Science for Energy and Environment. Meer informatie over de EAGE Conference is hier te vinden.