Morgen verbinden met vandaag

Bij EBN werken mensen die betrokkenheid, gedrevenheid en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ieder geeft op zijn eigen wijze energie aan de transitie. En zet vandaag zijn kennis en passie in voor de energievoorziening van morgen. Ontdek hier hun verhalen.

Foto van Audrey Roustiau
Afbeelding van dubbele accent

“We nemen iedere dag concrete stappen om te zorgen dat Nederland in 2050 een klimaatneutraal energiesysteem heeft. Ik ben trots dat ik met mijn bijdrage impact heb op de toekomst. 

Ontdek Audrey’s verhaal

Audrey Roustiau

Geoscientist
Afbeelding van dubbele accent

“Nederland staat voor een enorme opgave met de energietransitie. Door de realisatie van projecten lever ik een nuttige bijdrage aan de schonere energievoorziening van morgen.” 

Ontdek Rutgers verhaal

Rutger Peenstra

Projectleider Geotechnische Operaties
Foto van Rutger Peenstra
Foto van Edith Hendriks
Afbeelding van dubbele accent

“Ik zorg dat alle juridische zaken, die de randvoorwaarden voor een project vormen, geregeld zijnDan kunnen mijn collega’s aan de slag met de daadwerkelijke uitvoering van projecten in de energietransitie.” 

Ontdek Ediths verhaal

Edith Hendriks

Legal Counsel
Afbeelding van dubbele accent

Ik draag bij aan de realisatie van projecten die significante CO2-reductie tot doel hebben. Zodat partners in de energievoorziening in staat zijn om de energietransitie door te maken”.  

Ontdek Berte’s verhaal

Berte Simons

Programme Manager CCUS
Foto van Berte Simons
Foto van Sander de Waal
Afbeelding van dubbele accent

Ibeheer en verbeter onze ICT infrastructuur. Zodat mijn collega’s iedere dag veilig en efficiënt kunnen werken. 

Ontdek Sanders verhaal

Sander de Waal

Coördinator Infrastructure & Security
Afbeelding van dubbele accent

“In elke laag van de organisatie kan ik van betekenis zijnIk vertaal de financiële data die we hebben in rapportages voor mijn collega’s. Zo voorzie ik hen van financiële informatie, zodat zij tijdig kunnen bijsturen. 

Ontdek Hin Ting’s verhaal

Hin Ting Li

Financial Controller
Foto van Hin Ting