Morgen verbinden met vandaag

Bij EBN werken mensen die betrokkenheid, gedrevenheid en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ieder geeft op zijn eigen wijze energie aan de transitie. En zet vandaag zijn kennis en passie in voor de energievoorziening van morgen. Ontdek hier hun verhalen.

Foto van Annemiek
Afbeelding van dubbele accent

“Duurzame energie wordt steeds belangrijker. Door van olie en gas naar duurzame thema’s te gaan, draag ik mijn steentje bij om de wereld een klein beetje beter te maken.”

Ontdek Annemieks verhaal

Annemiek Asschert

Plaatsvervangend Programma Manager Advies & Innovatie
Afbeelding van dubbele accent

“Met mijn frisse blik en innovatieve ideeën werk ik vandaag aan de CO2-opslag. Zo draag ik bij aan de klimaatdoelstellingen van morgen.”
Ontdek Dennies verhaal

Dennie Kleijweg

Trainee
Foto van Dennie Kleijweg
Foto van Maarten
Afbeelding van dubbele accent

“We staan voor een enorme uitdaging om de energietransitie en de warmtetransitie in goede banen te leiden. Als ik daarin bij kan dragen, heb ik een goede dag gehad.”

Ontdek Maartens verhaal

Maarten Middelburg

Technical Advisor
Afbeelding van dubbele accent

“Ik draag bij aan het creëren van een fijne en veilige werkomgeving waarin mensen zich vertrouwd voelen. Zo kunnen zij goed werk leveren en zich verder ontwikkelen.”

Ontdek Carola’s verhaal

Carola den Hollander

HR Adviseur
Foto van Carola den Hollander
Foto van Thijs
Afbeelding van dubbele accent

“We zijn een heleboel bijzondere dingen aan het doen bij EBN. En ik merk dat ik daar een goede bijdrage in heb omdat ik de ruimte krijg om mijn kwaliteiten te laten zien.”

Ontdek Thijs’ verhaal

Thijs Huijskes

Reservoir Engineer