Home Events Young Professional Event

Young Professional Event: Impact Now

Het afgelopen jaar heeft duidelijk gemaakt hoe sterk het internationale energiesysteem met elkaar is verweven en hoe de energiesector zich des te meer moet inzetten op een duurzame transitie. De rol van young professionals in deze sector is dan ook cruciaal: wij beslissen mee over de keuzes van morgen. Maar, hoe doe je dat? Welke impact kunnen wij persoonlijk maken, rekening houdend met complexe maatschappelijke vraagstukken én tegelijkertijd inhoudelijk up-to-date zijn?

Deze vragen en meer zullen worden beantwoord tijdens het Young Professional Event dat door en voor young professionals in de klimaat- en energiesector wordt georganiseerd.

We verwachten ‘hoog bezoek’ uit Brussel, en velen andere inspirerende sprekers. Je bent van harte welkom om vrijdag 26 mei a.s. in de Metaal Kathedraal in Utrecht live aanwezig te zijn.

Wil je in de eerste week van april een uitnodiging ontvangen? Meld je dan aan voor onze mailingen en kies de categorie ‘Young Professional’.

Let op: deze aanmelding is dus nog geen inschrijving voor het event. Zodra de inschrijving is geopend ontvang je per e-mail een uitnodiging en kun je je aanmelden. 

Decoratieve afbeelding met tekst 'Young Professional Event - Impact Now'
Wanneer

26 mei 2023
09:30 - 18:00 uur

Locatie

Metaal Kathedraal, Utrecht

Kosten deelname

Gratis

Binnenkort lees je hier meer informatie over het programma.

Blijf op de hoogte van events en nieuws
Meld je aan voor onze mailingen