Home Events Transition Talks on Tour
Terugblik:

Transition Talks on Tour

Donderdag 3 november vond de Dag van het Klimaatakkoord plaats. De Transition Talks on Tour deed twee keer live verslag, ondermeer Minister Rob Jetten voor Klimaat en Energie schoof aan bij presentator Marcel Hoenderdos.

Lunchsessie

Host Marcel Hoenderdos praat met Linda Steg (hoogleraar omgevingspsychologie – Rijksuniversiteit Groningen), Heleen de Coninck (Professor Socio-Technologische Innovatie & Klimaatverandering – TU Eindhoven) en Michel Crevecoeur (Hoofd Nationaal Klimaatbeleid – Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) over de stand van zaken in de aanpak van de klimaatverandering. Daarnaast presenteert Aniek Moonen de eerste aflevering van ‘Duurzaam Ongemak” met aandacht voor de circulaire keukens van Chainable.

Avondsessie

Rob Jetten, Minister voor Klimaat en Energie, blikt in deze tweede uitzending terug op de Dag van het Klimaatakkoord, daarnaast spreken reporters Dennie en Silke met verschillende sprekers tijdens het event.

Transition Talks: hét gesprek over de voortgang van de energietransitie

Transition Talks is de talkshow van EBN en partners waar het gesprek over de energietransitie wordt gevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van wanneer de volgende Transitie Talks plaatsvindt? Meld u dan aan voor de EBN mailinglijst, optie “Energietransitie Events”.

Terugblik

Bekijk eerdere Transition Talks

Blijf op de hoogte!