Home Events Terugblik: Carbon Storage Dialogues #1: Kennismaken en kennis delen
Terugblik:

Terugblik: Carbon Storage Dialogues #1: Kennismaken en kennis delen

De ontwikkelingen op het gebied van CCS in Nederland volgen elkaar in een rap tempo op. Binnen de sector wordt hard gewerkt om de noodzakelijke oplossingen tijdig gereed te krijgen en vanuit de politiek en de media is steeds meer aandacht voor CO2-opslag.

Door de spelers in de sector samen te brengen en met elkaar in gesprek te gaan, willen we bijdragen aan een succesvolle ontwikkeling en realisatie van CCS. Daarvoor organiseert EBN een nieuwe reeks van events; de ‘Carbon Storage Dialogues’. Het delen van kennis en inspirerende ervaringen staat tijdens deze bijeenkomsten centraal.

Kennismaken en kennis delen

Op 16 juni 2022 was de eerste editie van de Carbon Storage Dialogues.  We kijken terug op een succesvolle en inspirerende dag met interessante presentaties en levendige discussies. Een dag waarop veel (oud) bekenden elkaar weer troffen en nieuwe kennismakingen plaatsvonden.

Om nog even na te genieten hebben we een sfeerimpressie gemaakt en van een aantal presentaties is een video beschikbaar. De video’s kunt u op deze pagina bekijken.

De volgende editie

Op 13 oktober a.s. vindt de volgende Carbon Storage Dialogues plaats.Vanaf eind augustus worden de uitnodigen voor deze tweede editie verstuurd. Inschrijven kan vanaf dat moment ook rechtstreeks via onze website.

Bekijk nu het programma
Lees meer