Home Events ERC Symposium: Heat Transition – Scale to the people

ERC Symposium: Heat Transition – Scale to the people

Op 28 maart vindt in Den Haag het symposium  “Heat Transition – Scale to the people” plaats. De dag wordt georganiseerd door de Energy Reinvented Community, een initiatief van Siemens Energy, Shell, TNO, EBN en TenneT. EBN treedt samen met de gemeente Den Haag op als gastheer van dit ERC symposium.

Doel van de bijeenkomst

Op 28 maart zetten we in op een beter inzicht in de uitdaging die de opschaling van de warmtetransitie behelst. Daarnaast bekijken we welke kansen er zijn voor een succesvolle warmtetransitie. Tijdens het symposium gaan aansprekende sprekers uit het transitielandschap in op het thema van de dag. Daarnaast is er volop ruimte voor onderlinge dialoog en kennisuitwisseling. De voertaal van dit event is het Engels.

Aansprekend sprekerpanel

Reeds bevestigde sprekers voor dit event zijn o.a. Erik van der Rijt (Gemeente Den Haag), Teun Bokhoven (Klimaattafel Gebouwde Omgeving), Jeroen van Duin (Shell Geothermal Energy), Youri de Koomen (Jonge Klimaatbeweging), Annelies Huygen (TNO), Jan Willem van Hoogstraten (EBN), Tom Egyedi (Transitieversnellers), Herman Exalto (EBN), Ruud E.J. Bos (WarmtelinQ), Wouter Van Den Wildenberg MSc MRICS (Fakton), Olaf van der Gaag (NVDE) en Manja Thiry (Eneco).

Meer informatie en aanmelden

De dag is bedoeld voor leden van ERC. Lidmaatschap van de ERC is kosteloos, maar wel verplicht. Wilt u deelnemen, dan kunt u via de ERC website gemakkelijk en kosteloos lid worden van de community en zich direct aanmelden voor dit symposium. Voor deelname aan de dag, inclusief lunch en netwerkborrel wordt een bijdrage van € 75,- gevraagd.

Wanneer

28 maart 2023
09:30 - 18:30 uur

Locatie

Stadspaleis ZZIIN, Den Haag

Kosten deelname

75 euro p.p. *

Voertaal
De voertaal van dit event is Engels.

Website symposium
www.energyreinventedcommunity.com

* Om deel te kunnen nemen is het verplicht om gratis lid te worden van de Energy Reinvented Community.

 

Blijf op de hoogte van events en nieuws
Meld je aan voor onze mailingen