Home Events Energieontbijt 2024 & presentatie Infographic

Energieontbijt 2024: Samen mee(r) doen!

16 januari 2024, de derde dinsdag van het nieuwe jaar, organiseert Energie Beheer Nederland traditiegetrouw het Energieontbijt.

Dit jaar vindt het Energieontbijt plaats in formatietijd en staan we met elkaar stil bij wat er nodig is om de transitie samen verder te brengen. Een vraag die relevanter is dan ooit. Vanuit systeem­perspectief: hoe gaan elektronen en moleculen straks samen ‘optrekken’ in het nieuwe systeem? Maar ook vanuit maat­schappe­lijk perspectief. Hoe voorkomen we dat tegenstellingen in de maatschappij rond de transitie worden vergroot? Hoe zorgen we ervoor dat we samen juist mee(r) kunnen doen? En wat is de rol van educatie daarin?

Direct aanmelden

Vraagstukken die we bespreken met inspirerende sprekers onder wie Sandra Phlippen (ABN AMRO), Kees Vendrik (Nationaal Klimaat Platform), Michel Heijdra (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat), Manon van Beek (Tennet) en Laurentien van Oranje (Number 5 Foundation). Uiteraard presenteren we ook de nieuwe infographic Energie in cijfers 2024, die met feiten en cijfers over ons energiesysteem en belangrijke voorwaarden voor de transitie, veel stof voor gesprek biedt.

Programma

7.30 – 8.00 uur Inloop met ontbijtbuffet
8.00 – 9.15 uur Energieontbijt 2024 inclusief uitreiking Infographic Energie in cijfers 2024
Vanaf 9.15 uur Napraten & netwerken met een kopje koffie

Direct aanmelden
Wanneer

16 januari 2024
08:00 - 09:15 uur

Locatie

Kunstmuseum, Den Haag

Kosten deelname

Gratis

Inloop tussen 7.30 en 8.00 uur.

Het ontbijt is alleen fysiek bij te wonen.

Aanmelden voor dit event

_event_energieontbijt

"*" geeft vereiste velden aan

Maak je keuze*
Aanhef*
Naam*
Focus nieuwsbrief

Opmerking: Wij zorgen voor een divers ontbijt met vegetarische en veganistische producten.