Home Events Energieontbijt 2022 & presentatie Infographic
Terugblik:

EBN Energieontbijt en presentatie infographic 2022

De derde dinsdag van januari, dinsdag 18 januari 2022, was het weer zover: het EBN Energieontbijt met de presentatie van de infographic 20022. Ook dit jaar kozen we voor een volledige online editie, maar wel een met volop (inter)actie! Kijk via deze pagina het volledige event terug.

De knop om!

Dit jaar stond het online Energieontbijt én de infographic die we traditiegetrouw presenteerden, in het teken van het thema ‘De knop om’. We benaderden dit thema vanuit verschillende perspectieven en met tal van inspirerende sprekers. Kijk onderaan deze pagina het energieontbijt terug.

Inspirerende gasten deelden hun inzichten

Presentator Marcel Hoenderdos ontving verschillende inspirerende gasten. Van klimaatwetenschapper Detlef van Vuuren en Marcel Meijer, burgemeester van de Deense gemeente Samsø, tot Annemarie Manger, directeur Sustainability bij Tata Steel en Cora van Nieuwenhuizen, voorzitter Energie-Nederland. Ook het consumentenperspectief kwam ruim aan bod met Sandra Molenaar, directeur van de Consumentenbond en Ika van de Pas, directeur van Milieu Centraal. Cabaretier Peter Heerschop zorgde voor een energieke start van de dag!

Week van de Noordzee
Week van de Noordzee 2022
Programma en aanmelden