Home 50 jaar EBN

EBN 50 jaar

Jubileum: EBN 50 jaar!

Dit jaar bestaat EBN 50 jaar. Een mooie mijlpaal die we op verschillende manieren en momenten vieren. Samen met onze collega’s, partners en relaties. Uiteraard vanuit onze publieke rol en met aandacht voor een betaalbare en betrouwbare energievoorziening en de verduurzaming van ons energiesysteem.

Geld inzamelen voor Energiebank Nederland

Op dit moment is energie niet voor iedereen betaalbaar. En de verwachting is dat de komende jaren de prijzen hoog blijven. Ook is het investeren in energiebesparende maatregelen en duurzame energie voor grote groepen Nederlanders niet haalbaar.
Om hier verandering in te brengen, zamelt EBN dit jubileumjaar met al haar activiteiten geld in voor de Energiebank Nederland.
Via 10 lokale energiebanken helpen de vrijwillige coaches  meer dan 18.000 huishoudens per jaar om de energierekening blijvend te verlagen. Energiebank Nederland heeft de ambitie om in 2025 zo’n 150.000 huishoudens te helpen.

Wil jij bijdragen?

Mogelijk wil je ons feliciteren. Dat stellen we enorm op prijs. Je doet ons een groot plezier als je samen met ons de Energiebank Nederland ondersteunt. Aan het einde van het jaar, verdubbelen wij het bijeengebrachte bedrag* en overhandigen dit tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Doneer hier

 

* Tot een maximum van € 25.000,-

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over diverse events en updates.

Direct aanmelden

Event

Van 19 tot 23 juni organiseerden wij, mede in het kader van ons 50-jarig bestaan, het meerdaagse event: De energietransitie – 5 vragen in 5 dagen.

Vijf vragen stonden centraal die vanuit publiek – en systeemperspectief van cruciaal belang zijn om samen, sneller tot een duurzaam energiesysteem te komen.  

Lees nu alle artikelen en bekijk de terugblikvideo's